Alle zonwering in de keuken en andere kamers bedienen met uw smart apparaten!

  • Keuken
  • september 13, 2019
  • Comments Off

Tegenwoordig kunt u alles gebruiken met de smart apparaten. U kunt uw tv, verlichting, deurbel en nog veel meer gebruiken met een app. De zonweringmarkt is ook eindelijk zover! U kunt namelijk met Somfy al uw zonwering die voorzien zijn met een Somfy motor bedienen met uw smart apparaten. Het enige wat u nodig heeft is de zogenaamde ‘TaHoma Box’ van Somfy. De TaHoma box is hardware, een slim kastje dat u verbindt met het internet. Met de TaHoma box kunt u allerlei apparaten bedienen waaronder de zonwering. Wanneer u rolluiken, screens, rolgordijnen etc. met een Somfy IO-motor hebt, kunt u deze eenvoudig en snel met de app bedienen.  

De functies van de Somfy app voor zonwering

U kunt gebruik maken van verschillende verbluffende functies met de Somfy app. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om gebruik te maken van de agenda. U kunt uw zonwering op een bepaald tijdstip omhooghalen. In de agenda vul u de tijden in per elke dag in de week en het systeem houdt zich hier iedere dag aan. Naast dat, kunt u ook gebruik maken van de sensoren functies. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om de zonwering automatisch te laten sluiten wanneer het buiten donker wordt. Hier heeft u wel de wind of zonsensor nodig van Somfy. Uiteraard kunt u ook via de Somfy app uw rolluiken gewoon omhoog/omlaag halen wanneer u dit wilt en heeft u inzicht in de gegevens van uw zonwering. De mogelijkheden zijn uiteenlopend wanneer u kiest voor het Somfy IO-systeem met een TaHoma box. Nu u meer weet over Somfy, vertellen we u graag waar u het kunt gaan bestellen!

Waar kan ik Somfy zonwering bestellen?

Wilt u ook optimaal genieten van de smart mogelijkheden van Somfy? Bekijk dan de rolluiken bij Rolluiken33.nl. Op de webwinkel bieden ze speciale Somfy rolluiken waar u in de configuratie kunt kiezen voor het Somfy IO-systeem met de TaHoma Box. De rolluik prijzen van Rolluiken33.nl zijn het scherpst en u bent ook gegarandeerd van een topkwaliteit (aluminium) rolluik. Verder hebben ze ook overige zonwering in het assortiment waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u ook bijvoorbeeld kiezen voor een knikarmscherm of screens met Somfy. Bekijk het compleet aanbod van Rolluiken33.nl direct online en kies wat u binnenkort gaat toepassen! U kunt direct online een prijs op maat berekenen en binnen enkele eenvoudige stappen plaatst u een bestelling!

Previous «
Next »