Aluminium profielen voor een ‘strakke keuken’!

  • Keuken
  • september 26, 2019
  • Comments Off

Je bent bezig met de keuken, een verbouwing van een gedeelte van de keuken, of misschien ben je wel bezig met het uitwerken van een compleet nieuwe keuken. Leuk hoor! De trend op keukengebied is natuurlijk strak en hier hoort natuurlijk ook een strakke afwerking bij. In een keuken – en rondom een keuken – gebeurt op interieurgebied enorm veel, diverse materialen, veel hoeken, randen, kieren, noem het maar op. In dit soort situaties wordt tegenwoordig vaak gebruik gemaakt van aluminium profielen (op maat uiteraard), eventueel mooi in kleur gecoat. Wij hebben de medewerkers van ALUMINIUMvakman.nl gevraagd om hier eens iets meer over te vertellen, lees snel verder!

Aluminium hoekprofielen ideaal voor een strakke afwerking.

Een aluminium hoekprofiel, ook wel hoekstrip genoemd, kan tegenwoordig niet meer ontbreken in het arsenaal van de professionele vakman bij het verbouwen van een keuken. Zeker voor een mooie afwerking wordt veelvuldig gebruik gemaakt van hoekprofielen en aluminium is – als materiaal – ideaal geschikt voor hoekprofielen. Aluminium is sterk, duurzaam, slijtvast, corrosiebestendig en daarnaast makkelijk in gebruik, extreem licht, goed te bewerken en dus ook verwerken! Deze unieke combinatie maakt een aluminium hoekprofiel ideaal te gebruiken als ‘afwerkprofiel’ voor in de keuken. Wil je meer hierover weten, bekijk dan hier alle aluminium hoekprofielen van ALUMINIUMvakman >>

De meest gebruikte profielen, perfect op maat! 

Maat natuurlijk zijn er diverse profielen die – in de keuken – goed van pas kunnen komen. Ook een u profiel, strip, u profiel en aluminium T-profiel op maat bij ALUMINIUMvakman.nl kan goed van pas komen bij de realisatie van jouw droomkeuken!

Bij ALUMINIUMvakman.nl ontvang je altijd een profiel dat – in eigen beheer – mooi op maat wordt gezaagd. Wij leveren al onze aluminium profielen in de door u gewenst lengte van 10 cm tot en met 600 cm. Bij ons kun je tot op de mm nauwkeurig een profiel bestellen. Wij begrijpen dat een keuken altijd uniek & maatwerk is, dus wij zorgen ervoor dat onze aluminium profielen dat ook zijn, wel zo handig! 

Previous «
Next »