Helemaal hip: een eiken wandplank als stoer accent!

  • Keuken
  • september 27, 2019
  • Comments Off

Een strakke lichte keuken met een tintje marmer en hout, dat is een van de meest populaire keukenstijlen in 2019. Voor een ‘tintje hout’ is een wandplank / schap natuurlijk een ideale mogelijkheid. Wij vroegen aan de medewerkers van EIKENvakman.nl – een webshop gespecialiseerd in eiken bladen op maat – om ons hier wat meer over te vertellen!

Een korte introductie:

Eikenvakman.nl een webshop – gericht op Nederland & België – voor prachtige eikenhouten bladen op maat. Wij krijgen steeds vaker de vraag voor een eiken blad als wandplank / schap als sfeervol accent in de keuken en dat is niet voor niets het geveo. Een eikenhouten blad op maat van EIKENvakman.nl kan precies – tot op de millimeter nauwkeurig – gemaakt worden, zodat deze precies past in jouw droomkeuken!

Een stoer schap voor een sfeervol accent. 

De toepassingen van onze eiken bladen zijn eindeloos. Natuurlijk zijn eiken bladen voor TV meubels nu heel erg hip, maar zeker ook als wandplank / schap wordt steeds vaker gekozen voor een eiken blad op maat. Wij leveren al breedtes vanaf 15 cm (tot max 120 cm) en lengtes vanaf 40 cm (tot 350 cm), dus ook voor het vervaardigen van een stoere stalen kast met eiken bladen, een sfeervol bureaublad en/of een blad voor uw nieuwe salontafel / bijzettafel zijn onze eiken bladen perfect geschikt. 

Maar terug naar de keuken.

Onze eiken bladen worden steeds vaker toegepast als wandplank / schap. Wat dacht u van een moderne & strakke keuken zonder bovenkastjes met een prachtige rustieke eiken wandplank als eyecatcher? In de foto van dit artikel zie je hier een heel mooi voorbeeld van. Dit specifieke eiken blad is geborsteld afgewerkt, 3 cm dik, 25 cm diep en 185 cm lang. De mogelijkheden op het gebied van toepassingen zijn eindeloos. Erg populair op dit moment zijn – naast de geborstelde bladen – de gezandstraalde eiken bladen, deze zijn nog net iets stoerder en ogen nog wat rustieker!

Wat dacht u van een verouderde eiken balk?

En ook helemaal hip voor in de keuken, de oud eikenhout balken van EIKENvakman.nl. Dit zijn ‘nieuwe eiken balken’ die ambachtelijk verouderd zijn, voor die stoere, levendige en robuuste uitstraling van oud eikenhout. Ook deze zijn een prachtig accent binnen een moderne keuken!

Previous «
Next »