Altijd een graniet (werk)blad dat bij uw wensen past!

  • Keuken
  • december 19, 2022
  • Comments Off

Een graniet werkblad van COMPOSIETvakman.be, altijd op maat & voordelig online! Met een blad van graniet zorgt u voor een stijlvol interieurobject – oersterk, duurzaam, praktisch, onderhoudsvriendelijk – met een luxe accent. Graniet is ideaal geschikt voor in de keuken en hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over. 

Collectie maatwerk bladen. 

Wij bieden een gerichte collectie granieten tabletten van o.a. nero assoluto graniet, impala graniet en steel grey graniet, in diverse oppervlakte bewerkingen. Bent u op zoek naar een tablet voor een toepassing waarbij actieve belasting plaats zal vinden – zoals in de keuken – dan is een granieten (werk/meubel) blad zeker het overwegen waard. Graniet is slijt- & krasvast, extreem duurzaam & onderhoudsvriendelijk, maar ook hitte & vochtbestendig, ideaal dus voor toepassingen in de keuken dus, waarbij onze bladen veel gebruikt worden als barblad. Maar ook in de badkamer, als bovenblad voor een luxe wastafelmeubel, of als bovenblad voor een stijlvol haardmeubel. 

Onze granieten werkbladen worden met name gebruikt voor toepassingen waarbij hoogwaardige kwaliteit & intensief gebruik centraal staan. Maar ook voor minder belastende toepassingen is graniet een hele mooie optie, wat dacht u van een stoer TV meubel met gebrand granieten blad, of een stijlvol dressoir met een blad van gepolijst graniet?

Graniet combineert duurzaamheid & onderhoudsvriendelijkheid met stijl. U heeft bij ons de keuze uit drie graniet soorten; Nero assoluto (absolute black), impala en steel grey. Op het gebied van afwerkingen zijn er in totaal 4 mogelijkheden: Gepolijst (hoogglans), gezoet (satijnglans), gebrand (ruw oppervlak) en leather finish (leder look). Wanneer u gaat voor topkwaliteit met een luxe & stijlvolle look, is graniet zeker het overwegen waard! Hier kunt u een kijkje nemen, indien u meer wilt weten over de graniet collectie van COMPOSIETvakman.be

Previous «
Next »