Altijd een inox trapleuning die past! 

  • Keuken
  • december 15, 2022
  • Comments Off

Een trapleuning van LEUNINGvakman.be; altijd op maat, eenvoudig online, scherp geprijsd & snel bezorgd! Wij zijn gespecialiseerd in trapleuningen van metaal en vertellen u graag wat meer over populaire productcategorieën, ditmaal over onze unieke collectie inox trapleuningen!

Voor iedereen een passende trapleuning. 

Wij bieden een uitgebreide collectie inox trapleuningen met als doel voor iedereen een passende leuning te kunnen bieden. In principe is ons volledige aanbod onder te verdelen in ronde leuningen en vierkante / rechthoekige (platte) trapleuningen. De ronde leuning is een traditionele trapleuning, maar oogt door de look van inox toch modern. De rechthoekige trapleuningen ogen net wat “strakker”, heel mooi binnen een moderne en trendy inrichting. 

Daarnaast bieden wij diverse opties voor de uiteinden – zowel doppen als de luxe naadloos dichtgelaste variant – en een unieke collectie aan leuningdragers: van klassiek tot super strak. Ook kunt u kiezen uit een geborstelde of gepolijste afwerking. Het overgrote deel van onze collectie bestaat uit geborsteld inox, dat is ook de meest gebruikte afwerking voor interieurdoeleinden. Daarnaast vindt u bij ons ook een gerichte collectie gepolijste inox leuningen, een prachtig object met die kenmerkende ‘chroom look’. 

Ook een gebogen trapleuning van inox – met een buiging precies naar wens – kunt u eenvoudig online bestellen. Dit voeren wij uiteraard ook in eigen beheer uit en dit doen onze ervaren vakmannen met zorg & precisie. Op de product detailpagina van de inox trapleuning kunt u kiezen voor de optie “leuning inclusief buiging’, waarna u alle specificaties van de buiging direct in kunt voeren. LET OP: buigen is niet mogelijk bij onze 40×40 mm leuningen & bij de leuningdragers type 7 luxe! 

Wat uw specifieke wensen ook zijn, u vindt altijd een perfect passende leuning bij LEUNINGvakman.be, de Nr. 1 online trapleuning specialist van België!

Vakmanschap. 

Iedere trapleuning inox van LEUNINGvakman.be betreft een uniek stukje vakmanschap. Uw leuning wordt met zorg op maat gezaagd, met de hand perfect afgewerkt en goed & stevig verpakt voor transport.

Previous «
Next »