Een keuken trolley is enorm handig

  • Keuken
  • november 16, 2020
  • Comments Off
keukentrolley

Ruimte te kort in de keuken, velen van ons lopen hier wel eens tegenaan. Zeker als je uitgebreid gaat koken, zoals bijvoorbeeld met kerstmis, kan het erg moeilijk zijn om alles kwijt te kunnen. Keukentrolleys kunnen dan een uitkomst zijn. Een trolley is eigenlijk een extra werkblad op wieltjes, waardoor deze mobiel is, wat ook weer een groot voordeel kan zijn. Met zijn praktische wieltjes is de keukentrolley de ideale aanschaf voor elke soort keuken. In kleine keukens is het je beste maatje omdat hij je  een extra werkblad, en meer opbergruimte, geeft. Ben je klaar met koken? Dan rol je hem weer handig naar een plek waar hij niet in de weg staat. Ook in grotere keukens is de keukentrolley onmisbaar. Je wilt immers alles paraat hebben? Met een keukentrolley zijn de belangrijkste benodigdheden overzichtelijk uitgestald en makkelijk bereikbaar. Zelfs als je maar één hand vrij hebt. Er is tegenwoordig een grote keuze in keukentrolleys, kijk maar eens op de website van Emob.

Een keukentrolley is ook erg handig bij een bbq

Natuurlijk hoeft een trolley niet alleen gebruikt te worden in de keuken. Dit mobiele werkblad is namelijk ook erg handig als je buiten aan het barbecueën bent. Hierdoor kun je binnen alles klaar maken, zoals sauzen en salades, die naar buiten rijden en serveren. Uiteraard kun je ook de spullen die de bbq op gaan hier op leggen en van daaruit ‚werken.’ Heb je een wat groter stuk vlees op de bbq liggen? Dan kun je deze op je mobiele werkbank, de trolley, klein snijden en aan je gasten serveren.

keuken trolley

Mooie toevoeging aan je keuken

Naast het feit dat een keukentrolley enorm handig is in gebruik, kan deze ook een hele mooie accessoire zijn in, of vlakbij, de keuken. Een houten keukentrolley geeft een gezellige, warme en landelijke sfeer. Hou je meer van industrieel? Ga dan voor een robuuste RVS roltafel! Dat geeft je keuken een enorme upgrade. Samen met andere metalen accessoires verander je je keuken in een professionele keuken. Hij is in die keuken, met een stang aan de zijkant voor je theedoeken, het perfecte verlengstuk van je aanrecht. Bevestig je meest gebruikte keukenaccessoires handig aan de keukentrolley.

Aanpassen aan je wensen

Uiteraard zijn er keukentrolleys in allerlei maten en met verschillende eigenschappen te vinden, maar kun je ook zelf je trolley ‚pimpen.’ Aan een houten snijblad van goede kwaliteit, kun je een paar stoere haken bevestigen. Hier kun je zelfs je wok en koekenpan aan kwijt. Super handig en stylish! Zo heb je een echt keukeneiland waar je vrienden jaloers op zullen zijn.

In de badkamer

Zoals gezegd is de keuken niet de enige plek in huis waar een trolley handig van pas komt. Met een sobere wasbak van staal tover je je keukentrolley om in een wastafel voor in de badkamer. Zaag een gat in het werkblad waarin je die wasbak plaatst. De plankjes gebruik je voor het opbergen van toiletartikelen en handdoeken.

Verschillende soorten bladen mogelijk

Ook voor het werkblad heb je natuurlijk veel keuze en kun je uitzoeken in de stijl van jouw maak. Een massief houten blad is prachtig. Maar ook graniet of marmer staat fantastisch. 

In de woonkamer, maar ook in de tuin

In de huiskamer is je keukentrolley ideaal als muurtafel. Een vaas met bloemen geeft een metalen trolley een zacht tintje. Ook andere woonaccessoires vinden er een mooi plaatsje. Ben je gek op tuinieren? Gebruik een trolley voor al je tuingereedschap. Zo liggen  al je benodigdheden netjes op één plek. Ben je klaar met schoffelen? Schuif de trolley met gemak aan de kant om weer volop van de tuin te kunnen genieten.

Previous «
Next »