Een muursticker als woonaccessoire?

  • Keuken
  • april 27, 2017
  • Comments Off

Wie aan stickers denkt, denkt automatisch aan iets dat op auto’s, muren, een koelkast of deuren van kinderkamers geplakt wordt. Het doel hierbij is vaak iets of een uitspraak onder de aandacht te brengen.

Muurstickers

Daar komt verandering in. Een nieuwe trend is de muursticker die via een slogan, een gedicht of een opmerking een muur opvallend maakt. Wat nu nog maagdelijk wit is, kan zo maar via een muursticker tot een van de opvallendste en mooiste delen van het huis evolueren. Dat geldt eens te meer waar het een uitspraak van uzelf of een geliefde betreft, die plotseling op de muur verschijnt. Het kan allemaal, want tegenwoordig kunt u ook zelf een muursticker maken. Het hoeft niet bij woorden te blijven. Een prachtige foto van het gezin op vakantie of van de pas geboren jongeling kan, als muursticker, een blijvende indruk maken.

Verandering

Geef die mooi nieuwe – of die landelijke keuken een extra boost. Slogans als “Wie mee wil eten, zal ook mee moeten werken” of “Hier eten we wat we samen maken”, kunnen ondersteunend zijn in het gevecht om de kinderen, en soms zelfs de partner, er op te wijzen dat niet alles op één persoon neer hoeft te komen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een oproep. Denk aan “herinneringen maken we samen” of “wie vindt, heeft vaak eerst moeten zoeken”. Een muursticker maken is meer dan gewoon iets op de muur plakken. Het kan een uitdrukking van een gevoel zijn, een grappige opmerking of een heuse slogan. De muursticker is een supermoderne vorm van het oude tegeltje dat bij oma aan de muur hing, met daarop vaak een bekende spreuk.

muurstickers

Trend

De laatste jaren heeft de landhuisstijl zijn intrede gedaan. Huizen worden met gevoel ingericht. Het huiselijke staat voorop en de wat koudere, tijdloze stijl wordt beetje bij beetje vervangen door warmere pastelkleuren en natuurproducten. In deze trend passen de stickers van muurstickerstunter.be alsof ze er voor gemaakt zijn. Een voorbeeld. Rekenen is niet de sterkste kant van uw kind. Om meer aandacht voor het rekenen te krijgen, kunt u een muursticker laten maken die er uit ziet als schoolbord, waarop in krijt rekensommen staan vermeld. Dat valt meteen op en die kunt u samen met uw kind invullen. Door dat speels te doen, zal de aandacht voor het rekenen toenemen. Of u volgt de trend en kiest voor muurstickers waarop prachtige bloemen staan afgebeeld. Bloemen die afkomstig zijn van foto’s die uzelf genomen hebt. Zo komt de natuur in huis.

Sticker

Een muursticker is dus meer dan de bekende stickers die overal te vinden zijn. U kunt de babykamer er mee versieren of zelfs behangen. U kunt ze gebruiken om een groeimeter op de kinderkamer te hangen. Of om eigen teksten op de muren aan te brengen, zoals de naam van uw baby. Of een prachtige tekening van uw kind als schilderij op de muur van de kamer hangen. Er is heel veel mogelijk dankzij deze nieuwe trend

Previous «
Next »