Verrijdbare scheidingswanden

  • Keuken
  • april 24, 2017
  • Comments Off
scheidingswanden

Na het lezen van de titel dacht je misschien: wat zijn verrijdbare scheidingswanden en waarvoor kan ik deze gebruiken? Goed dat je daarover nadenkt, want in dit artikel gaan we hier dieper op in. De verplaatsbare scheidingen zijn ideaal voor op kantoor, in je woning of tussen twee ruimtes. Ze zijn vaak licht van gewicht en in combinatie met de wieltjes gemakkelijk te verplaatsen. Maar wat zijn nu de voordelen en hoe gebruik ik het? Dat lees je hieronder.

Toepasbaarheid

Zoals gezegd zijn de zogenaamde verrijdbare scheidingswanden erg functioneel en op veel verschillende plaatsen toepasbaar. Zo is het mogelijk om op kantoor de wanden te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is, dat je niet tot nauwelijks last hebt van de (over)buren, omdat de scheidingen doorgaans altijd voorzien zijn van een goede isolatie en dus omgevingsgeluiden zo goed als helemaal wegnemen. Daarbij is het mogelijk om te kiezen tussen een glazen, transparante variant, waarbij je toch nog contact kunt maken met je collega’s, of een type waarbij je volledig afgesloten zit. De keuze is reuze en er is daarom voor ieder wat wils. Daarnaast is het een optie om de verplaatsbare muur in je eigen woning te (laten) plaatsen. Dit kan je doen om de woonkamer en keuken, die normaal gesproken in een stuk doorlopen, van elkaar te scheiden. Zo hou je toch nog wat privacy over als je gezellig met z’n allen aan het eten bent, zonder dat er iemand naar binnen gluurt. Of plaats een glazen scheidingswand tussen de master bedroom en het balkon, zodat je er een prachtig uitzicht ontstaat. Er zijn dus tal van mogelijkheden voor dit innovatieve product. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij Officetopper.com.

Efficiënt

Ook zijn de verrijdbare wanden erg efficiënt. Zoals gezegd zijn ze voorzien van een goede isolatie, dus heb je geen geluidsoverlast. Dit voorkomt veel spanning en zorgt ervoor dat je productiever bent op je werk. Omdat er tegenwoordig een hoop mogelijk is, zijn ze nu ook zo ingericht, dat je geen bevestigingsmaterialen ziet. Dit betekent dat je je niet hoeft te storen aan uitstekende spijkers of schroeven en alles netjes is weggewerkt. Dit zorgt voor een rustige omgeving. En daar komt nog bij dat alles lichtgewicht is en op wieltjes staat, dus het is erg eenvoudig te verplaatsen. Ten slotte is het vaak een optie om de wanden in te klappen, zodat ze makkelijk op te bergen zijn. Je bent dus van alle gemakken voorzien.

Previous «
Next »