Genieten van het mooie weer in de achtertuin

  • Keuken
  • mei 4, 2023
  • Comments Off
buiten tafel

Eindelijk is het mooie weer begonnen en dat betekent ook meer buiten zijn. Buiten je tijd doorbrengen is heel goed voor de gezondheid! Door de zon neem je veel natuurlijke vitamine d op en je gemoedtoestand krijgt een boost. De frisse lucht en de fluitende vogels brengt intense rust met zich mee. Het is daarom goed om minimaal 30 minuten per dag buiten door te brengen. Met het mooie weer is het natuurlijk fijn om langer buiten te zijn dan die 30 minuten. Gelukkig is daar een hele fijne oplossing voor! Heb je een tuintafel buiten staan? Zorg dan dat je deze gezellig maakt en hier wat vaker aan gaat zitten. Ben je ’s middags vaak op tijd thuis? Ga dan lekker even wat drinken aan tafel buiten. Hierdoor spendeer je meer tijd buiten in de frisse lucht. Als het uiteindelijk warm genoeg is kun je ook bijvoorbeeld het avondeten buiten serveren. Neem echt de tijd voor je maaltijd en geniet tegelijkertijd van de buitenlucht. Uiteraard wil je tijdens het eten wel je tafel beschermen tegen vlekken of beschadigingen. Om dit te voorkomen is een tafelzeil of tafelkleed erg aan te raden. De webshop hiptafelzeil heeft een groot assortiment aan artikelen voor buiten op de tafel. Hierdoor krijgt je tafel buiten een gezellige sfeer en zul je merken dat je veel sneller even buiten gaat zitten.

Tips om je tuintafel op te fleuren

Niet alleen een tafelzeil of tafelkleed is leuk om buiten op tafel te leggen. Er zijn nog een hele hoop andere dingen die een tuintafel gezelliger maken. 

  • Een plantje is altijd gezellig om buiten op tafel te zetten. Een plantje vol kleur geeft een vrolijk effect op tafel. Ben je niet zo van het onderhouden van planten? Dan is het misschien een goed idee om een nep plantje neer te zetten. Zo voorkom je dat jouw planten vaak moet vervangen.
  • Ook doet sfeerverlichting het heel goed in de tuin! Heb je niet veel plek om lampjes om je tafel heen te hangen? Dan is het leuk om lampjes op tafel neer te zetten. Kies voor buiten voor solar lampjes. Deze laden op door de uv-straling. Zo kost het geen batterijen die je moet vervangen.
  • Staat jouw tafel vol in de zon? Dan is een parasol wel aan te raden. Zon is goed voor je maar je moet wel voorkomen dat je verbrand. Bij de meeste tafels zit er wel een gat in het midden waar een parasol in kan. Anders zijn er ook nog voeten voor een parasol. Hiermee kun je schaduw creëren waar jij maar wilt.
Previous «
Next »