Mooie vintage scheepslampen boven de eetkamertafel

  • Keuken
  • Juni 21, 2018
  • Comments Off

Je eetkamer is meer dan alleen maar een plaats om te eten. Er wordt binnen het gezin overlegd, met de kinderen gespeeld, geknutseld of gewoon lekker gekeuveld na het eten. Je verlichting is dan ook belangrijk om een gezellige sfeer te creëren. Fel licht is uit den boze, leuke hanglampen zijn hier perfect op hun plaats. Wij laten jou hier alvast even proeven van de sfeer die scheepslampen in jouw eetkamer brengen.

Stoer, pittig en gezelligwww.directlampen.nl/scheepslampen/

Als je bijvoorbeeld de scheepslampen van Directlampen bekijkt, zie je meteen wat we bedoelen. De hanglampen zien er robuust en oerdegelijk uit. Ze bestaan uit een sterk metalen armatuur dat tegen een stootje kan. Daarbij komt een draad- of kooistructuur die de lichtbron beschermt. De lamp wordt al dan niet afgewerkt met een glazen stolp. Je ziet het meteen: deze lampen zijn niet kapot te krijgen. Hun vormgeving is best wel pittig. Je kunt ze zo hoog of zo laag hangen als je zelf wilt en daardoor creëer je de perfecte gezellige sfeer in je eetkamer.

Beken kleur

Vintage scheepslampen bestaan in diverse afwerkingen. Klik hier en je ziet al heel wat diverse uitvoeringen. Kies jij voor een glimmende uitvoering zoals koperkleur of staal of ga je liever voor een kleurtje zoals azuurblauw of antiek grijs? Of kies je voor een verweerde look? Ook wit kan perfect! Kies alvast voor een kleur die helemaal bij jouw interieur en stijl aansluit.

Kies voor je eigen stijl

Welke stijl je interieur ook heeft, er bestaat een scheepslamp voor. Kies bijvoorbeeld voor koper voor je landelijk interieur, ga voor staal voor je loftwoning, kies wit en hout voor je Scandinavische eetkamer of kies een eenvoudige zwarte scheepslamp voor je minimalistische woning. Kies je scheepslamp zorgvuldig uit. Ze is tenslotte een eyecatcher in je eetkamer en bepaalt voor een groot deel de look van de ruimte.

Alleen of samen?

Eén enkele grote scheepslamp kan heel stijlvol zijn, bijvoorbeeld boven een kleine ronde eettafel. Heb je een grote eetkamer met een lange eettafel? Dan kun je verschillende exemplaren naast elkaar hangen. Zo wordt het licht mooi verspreid over de hele tafel. Eventueel combineer je je hanglampen met wandlampen. Ook bij de wandlampen vind je mooie kooilampen in dezelfde stijl als je scheepslamp. Combineer met accessoires, je tafel- en wanddecoratie. Je scheepslampen dragen alvast bij tot een gezellige sfeer aan je eettafel!

Previous «
Next »