Smeltchocolade

  • Keuken
  • mei 29, 2020
  • Comments Off
smelt chocolade

Als chocoladeliefhebber is smeltchocolade onmisbaar. Je versiert er taarten, cupcakes, koekjes en nog veel meer. Ook ideaal om te gebruiken voor chocoladefondue en lekker in te dippen. Of maak er gewoon overheerlijke warme chocolademelk van! De mogelijkheden zijn enorm! Wil je verzekerd zijn van smeltchocolade van goede kwaliteit? Bekijk het assortiment van Baktotaal Bouwhuis, daar vind je de allerbeste smeltchocolade van bekende merken. Zo lekker, probeer er maar eens vanaf te blijven!

Soorten smeltchocolade

Zoek je chocolade in de puurste vorm? Maak dan kennis met Callebaut smeltchocolade. Dankzij de unieke druppelvorm zijn ze gemakkelijk te smelten en toepasbaar voor bonbons, chocolaatjes of voor een chocoladefontein. Wist je namelijk dat de chocolade van dit merk gebruikt worden door professionele patissiers, banketbakkers en chocolatiers. In het hart van België wordt al meer dan 100 jaar de lekkerste chocolade geproduceerd. Is je favoriete smaak melk, puur of wit? Op zoek naar smeltchocolade met een smaakje? De smaken karamel, sinaasappel en limoen zijn eveneens onweerstaanbaar. Ook smeltchocolade van BrandNewCake vind je hier. Gebruik ze voor je baksels of als lekker snoepmomentje voor bij de koffie. Probeer de Molden de Hoop chocoladedruppels in aardbeismaak eens. Je verwarmt ze au bain-marie of in de magnetron. Alle merken smeltchocolade zijn gemakkelijk te bestellen. Voordat je overgaat tot aankoop, weet je al wat je gaat maken? Let er goed op welke hoeveelheid je koopt er zijn verschillende hoeveelheden te koop.

Chocolade callets bestellen

Een tip om smeltchocolade op je bakwerken aan te brengen: gebruik een spuitzak! Dit is vele malen gemakkelijker en het voorkomt een knoeiboel. Je giet de chocolade in de zak en vervolgens kun je er eenvoudig mooie versieringen mee maken. Die spuitzak is trouwens ook gewoon te bestellen bij Baktotaal Bouwhuis. Smeltchocolade, ook dus wel chocolade callets genoemd bestellen? Bekijk de collectie van Baktotaal Bouwhuis en plaats jouw favorieten in je online winkelmand. Alles gevonden? Reken af in de veilige online omgeving en jouw bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd. Zo kun je binnen de kortste keren aan de slag met smeltchocolade en geef je net die finishing touch aan je bakcreaties!

Previous «
Next »