Werkruimte verlichten met led

  • Keuken
  • december 2, 2019
  • Comments Off

Als er iets onhandig is in de keuken, dan is dat dat je in je eigen licht staat te werken. Vooral in de keuken gebeurt dat nogal eens. Omdat keukenkastjes voor donkere hoekjes zorgen, bijvoorbeeld. Of omdat er simpelweg te weinig daglicht in de ruimte is. Ledverlichting onder de keukenkastjes zijn dan de oplossing.

De lekkerste gerechten

Led lampen hebben tal van voordelen. Een daarvan is dat het sfeervol licht geeft. En dat is precies wat je in de keuken kunt gebruiken. Daarnaast is het functioneel licht. Door de lampjes te bevestigen onder de keukenkastjes kun je goed zien wat je doet aan het aanrecht. En als je goed kunt zien wat je doet, kun je de lekkerste gerechten klaarmaken. Laat een keuken daar nu uitermate geschikt voor zijn… 

Zuinig in gebruik

Een ander groot voordeel van ledlampen is dat ze heel energiezuinig zijn. De keukenlampen kunnen uren achtereen branden, zonder erg veel effect op je energierekening. En dat is handig, want keukenlampen gebruik je vaak. Vooral als er in je keuken weinig daglicht is. Niet alleen onder de keukenkastjes kun je ledverlichting aanbrengen, je kunt ook een bol met ledverlichting in de lamp boven de tafel draaien. Uiteraard maak je wel eerst de oude lampen op. Weggooien doen we al genoeg, in deze tijd.

De hele dag

In de keuken brandt de lamp langer dan je verwacht. Het begint al als je ’s morgens opstaat. Sta je je ontbijt te maken, dan heb je al een beetje verlichting nodig. Tijdens het koken ga je zeker niet in het donker staan. Maar ook ’s avonds, als je lekker op de bank zit, staat de lamp in de keuken vaak aan. Al is het alleen al omdat je er koffiezet of omdat de koelkast er staat. Een beetje ledlamp kan dat prima handelen!

Previous «
Next »