Top 5 mooiste retro waterkokers van 2020

  • Joey
  • november 24, 2020
  • Comments Off
mooiste retro waterkokers

Een waterkoker is een waterkoker zul je misschien denken, maar dit hoeft al lang niet meer een lelijk wit plastic apparaat te zijn zoals we die lange tijd gewend waren. Tegenwoordig zijn er namelijk hele mooie retro waterkokers op de markt, die een echte blikvanger in jouw keuken kunnen zijn. Retro waterkokers zijn er tegenwoordig in allerlei uitvoeringen, modellen en kleuren. Op zoek naar een waterkoker? Lees dan snel verder, want waar we eerder de beste blenders bespraken, bespreken we hier de mooiste retro waterkokers van 2020.

5 mooiste retro waterkokers

Russell Hobbs – grote retro Waterkoker 21672-70 

Deze chique Russell Hobbs retro waterkoker is uitgerust met de modernste technische snufjes en heeft ook een erg smaakvolle uitstraling. Deze mooie waterkoker met charmante retrolook heeft een snelkookfunctie waarmee je in slechts 55 seconden een kop kokend water hebt. Dankzij de handige 1/2/3 koppen aanduiding binnenin de waterkoker, zet je nooit meer te veel water en wacht je daar niet meer onnodig lang op. Met een van de beste retro waterkokers van het moment kook je nooit meer te veel water en bespaar je dus ook meteen aan energie. Dankzij de verlichte aan- en uitknop zie je precies wanneer de waterkoker klaar is voor gebruik. Deze prachtige retro waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter, ruim voldoende voor zes koppen. Daardoor is hij zeer geschikt voor gezinnen. De perfecte schenktuit van de retro waterkoker voorkomt spetteren en knoeien en zorgt ervoor dat al het water in de kop komt en niet op je werkblad.

Smeg KLF03RDEU MkIII 

Smeg, bekend van zijn stijlvolle koelkasten, heeft ook prachtige retro waterkokers. Op de nieuwe Smeg KLF03 waterkoker staan de mooie opgelegde letters, zoals we die kennen van de koelkasten. Deze mooie retro waterkoker is atuurlijk uitgevoerd in het retro design van Smeg en verkrijgbaar in 8 kleuren. De Smeg KLF03 heeft een vermogen van 2400 watt en een capaciteit van 1,7 liter. De Smeg KLF03 is 360 graden wendbaar op zijn draaivoet, die is voorzien van anti-slipvoetjes voor een goede grip. Deze Smeg waterkoker schakelt zichzelf automatisch uit als het water de temperatuur van 100 graden heeft bereikt. 
– Materiaal: roestvrijstaal & kunststof
– Push-pull opening deksel
– Capaciteit: 1,7 liter
– 360° draaivoet
– Automatisch uitschakelen bij 100°C
– Uitneembare rvs-kalkfilter (afwasbaar)
– Anti-slip voetjes
– Afmetingen: 246x223x170 mm (hxbxd)
– Stroom: 220-240 V
– Vermogen: 2200-2400 W

Inventum HW617B 

De Inventum HW617B snoerloze retro waterkoker biedt je een snelle manier om water te koken voor uw middagthee, oploskoffie of soep. De matzwarte retro ketel heeft een capaciteit van 1,7 liter. Hierdoor wordt hij vaak groter bevonden dan van te voren gedacht. Het water kookt snel vanwege het hoge wattage van 2.200 W. Hij schakelt automatisch uit zodra het water gekookt is. De ketel is uitgerust met een uitneembaar anti-kalk filter en dankzij het droogkookbeveiliging-systeem erg veilig in gebruik.

– Kleur: matzwart
– Materiaal: metaal
– Afmetingen: 27,5 x 21 x 24 cm (L x B x H)
– Voeding: 220 – 240 V~, 50/60 Hz
– Inhoud: 1,7 L
– Vermogen: 2.200 W
– Snelle opwarming
– Snoerloos vullen of gieten
– Waterpeilindicator
– Uitneembare kalkfilter
– 360 graden draaibaar, voor links- en rechtshandig gebruik
– Droogkookbescherming
– Aan/uit-knop
– Automatische uitschakeling
– Met indicatielampje

KitchenAid 5KEK1522ECA

Dit is dé retro waterkoker onder de retro waterkokers. De Kitchenaid Artisan dubbelwandige retro waterkoker 1,5 liter heeft een prachtig design en zal prima passen in iedere keuken. Dankzij de dubbelwandigheid van deze Kitchenaid Artisan waterkoker blijft het gekookte water nog langer warm. Wat direct opvalt bij de Kitchenaid Artisan dubbelwandige retro waterkoker, is het prachtige temperatuurmetertje dat op de waterkoker geplaatst is. Deze geeft de temperatuur exact weer, zelfs als de waterkoker van zijn voet is gehaald. Wat niet veel andere waterkokers hebben is dat je bij de Kitchenaid Artisan dubbelwandige waterkoker zelf de temperatuur kan instellen met een bereik van 50ºC tot 100ºC. De Kitchenaid Artisan dubbelwandige waterkoker 1,5 liter, heeft en aluminium buitenkant en een kunststof binnenkant met een roestvrij stalen bodem. Daarnaast is het kookelement netjes weggewerkt en is het kalkfilter er eenvoudig uit te halen om eventueel te reinigen.

BIKO Retro 

Een retro uitstraling, met alle gemakken van een waterkoker uit het huidige tijdperk. Door het 1850 Watt vermogen wordt het water razendsnel gekookt. De retro waterkoker is 360 graden draaibaar op het basisstation en het hitte element bevindt zich in de bodem. Zodra het water gekookt is schakelt de waterkoker automatisch uit. Hij is ook voorzien van een droogkookbeveiliging, dat maakt de waterkoker extra veiling in gebruik. De ingebouwde anti-kalkfilter zorgt ervoor dat de kwaliteit van het water zeer hoog is. Deze fijne retro waterkoker is uitgerust met een duidelijke waterniveau-indicator. Door de royale inhoud van 1,8 liter kun jij water koken voor maar liefst 6 tot 7 personen. De Retro waterkoker van Biko beschikt over een RVS behuizing met fraaie, glanzende afwerking. Daarnaast is het apparaat voorzien van ergonomisch vormgegeven handvat. Het snoer kun je opbergen in het basisstation. Kortom; klassiek en modern komen samen in deze retro waterkoker.

Previous «
Next »