Anti-vingerprint technologie

  • Keuken
  • oktober 1, 2021
  • Comments Off
mooie zwarte keuken

Vingerafdrukken, de grootste frustratie van mensen met een (zwarte) keuken. Omdat het een veel voorkomend probleem is, is hier natuurlijk een methode op bedacht: de anti-vingerprint technologie. Deze technologie komt als geroepen, en is zeker in gezinnen met kinderen een must-have. Kasten en aanrechtbladen met deze coating op het materiaal zijn vingerafdrukvrij. Wie wil dat nou niet?

Wat is het?

De anti-vingerprint technologie is een coating die wordt aangebracht over het materiaal van de keuken. De coating is transparant en bevat geen kleur, het is daardoor niet te zien op je matte keuken. Deze laag wordt door middel van Uv-licht uitgehard en wordt dan twee tot drie centimeter dik. Deze coating zorgt er niet alleen voor dat je geen vingerafdrukken ziet maar doordat het een herstellend vermogen heeft verdwijnen kleine beschadigingen. 

Voordelen

De coating zorgt er natuurlijk voor dat je geen vingerafdrukken ziet en het laat kleine beschadigingen verdwijnen. Ook wanneer er een fel voorjaarszonnetje schijnt op je keuken zullen er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Daarnaast heeft de coating ook nog andere voordelen. Het is namelijk goed tegen hitte bestemd, het materiaal gaat hierdoor langer mee en is daarom ook een duurzame oplossing. Het heeft dus een prachtig mat oppervlak, is gemakkelijk te verwerken, is onderhoudsarm en laat nauwelijks vingerafdrukken achter. Wat wil je nog meer?

Keuken met anti-vingerprint technologie

De coating die zorgt voor de anti-vingerprint technologie is op iedere keuken toepasbaar, wanneer de keukenzaak hiermee werkt. Deze technologie wordt voornamelijk gebruikt op het aanrechtblad en de keukenkasten omdat hier de vingerafdrukken het vaakste voorkomen. Eigenlijk kan de coating op iedere kleur keuken aangebracht worden maar het wordt voornamelijk op zwarte keukens toegepast. Het is niet vanzelfsprekend dat op een matte of zwarte keuken automatisch anti-vingerprint coating zit. 

Schoonmaken

Door de coating die beschermd tegen krassen en vingerafdrukken is het schoonmaken veel minder werk. Er zijn geen sterke schoonmaakmiddelen meer nodig om de kasten af te nemen. De beste manier om de keuken schoon te maken is met een microvezeldoek en alles reiniger, of met een hete, natte schoonmaakdoek. 

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? In onze keukenwinkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Kitchen4all biedt keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

Previous «
Next »