Eikenhout voor uw keuken bij HOUTvakman.be. 

  • Keuken
  • juni 20, 2023
  • Comments Off

Gaat u aan de slag met uw keuken en bent u gek op echt hout, met een landelijke uitstraling, dan is de kans groot dat er minimaal een accent van eikenhout aangebracht gaat worden. En voor bijzonder eikenhout moet u bij HOUTvakman.be zijn, de online eikenhout specialist! Wij zijn gek op – en goed in – eikenhout en speciaal voor keukenhulpjes.be gaan wij wat dieper in op twee onderdelen van ons assortiment eikenhout die perfect zijn voor een stoere, rustieke & landelijke keuken: onze verouderde balken & (maatwerk) eiken bladen & panelen. 

Oude eiken balken in de keuken. 

Bent u echt op zoek naar iets bijzonders voor uw keuken, dan zijn onze unieke balken van ‘oud eikenhout’ iets voor u: stoer, sfeervol, rustiek, natuurlijk & bomvol karakter. Deze balken zijn in vier stijlen verkrijgbaar, echter de basis is altijd een ‘verse’ AD (air dried) houten balken, oftewel tuinhout. Onze balken voor uw keuken – binnenshuis verwerkt dus – zullen daarom altijd nog gaan werken (d.w.z. inkrimpen, scheuren, vervormen). Een goede en vakkundige montage is van groot belang voor een mooi eindresultaat. Onze verouderde balken worden veelvuldig gebruikt als luxueuze constructiebalken (zichtwerk) in de keuken. Mocht u inspiratie op willen doen, bekijk dan zeker even onze klantfoto’s, hier vindt u prachtige toepassingen van onze oude eiken balken in diverse keukens & keuken stylen!

Maatwerk bladen & (3-laagse) eiken panelen. 

En ook enorm populair voor in de keuken: maatwerk eiken bladen. Wanneer u op zoek bent naar mooie eikenhout voor uw kastjes, deurtjes, frontjes, maar ook voor bijv. een verlengstuk van uw keukeneiland, keukenbarretje, of perfect passende keukentafel, dan zijn onze maatwerk bladen de uitkomst! Wij bieden een gerichte collectie (verlijmde) eiken bladen, die we met zorg & vakmanschap op maat vervaardigen. Het samenstellen en configureren kunt u eenvoudig online doen, wel zo handig.  TIP: speciaal voor in de keuken zijn de 3-laagse panelen van eikenhout erg populair – met name voor kastdeuren & keukenfrontjes – omdat deze minder werken (kromtrekken). Ook deze extra sterke panelen vindt u in de unieke collectie eikenhout van HOUTvakman.be!

Previous «
Next »