Met zijn allen buiten picknicken:

  • Keuken
  • maart 17, 2020
  • Comments Off

Het wordt mooi weer en dan wil iedereen naar buiten. Wat is er nu leuker dan met zijn allen buiten eten. Dat kan op het balkon of in de tuin maar je kunt ook een picknick organiseren in het park of bij een meer. Wanneer je thuis een picknick organiseert heb je geen koeltas of koelbox nodig. Maar als je naar het park gaat of naar zee dan is dat anders. Het is dan wel fijn als je de producten die koel moeten blijven in een koeltas of koelbox kunt zetten. Je kunt tegenwoordig
ook een koeltas of koelbox aanschaffen die je in de auto kunt gebruiken. Op Autoonderdelen24.be vind je meerdere soorten koeltassen en auto koelboxen (of kasten). Een koeltas houdt je producten een paar uur koel. Een auto koelbox houdt je producten veel langer koel omdat deze ook koelt. 

Meer over een koeltas en auto koelbox

Wanneer je gaat picknicken wil je natuurlijk wel dat je koele drankjes ook lekker koel blijven. Maar hoe hou je die dan het beste koel? Hiervoor kun je kiezen uit drie mogelijkheden; de koeltas, de koelbox of een elektrische koelbox die je ook in de auto kunt aansluiten. De koeltas is bij de meeste wel bekend. Je kunt in de koeltas koelelementen gebruiken om te zorgen dat de producten langer koel blijven. Maar helaas houden koelelementen je producten op een warme dag niet lang genoeg koel. Een koelbox heeft een betere thermische laag waardoor de binnenkant langer koel blijft. Ook hier gebruik je koelelementen. Wanneer je ook een fles water mee wil nemen dan kun je die van te voren invriezen. Dan blijven de producten in de koelbox ook langer koel. Plaats in de koeltas én de koelbox alleen vooraf gekoelde producten.

Een elektrische koelbox die je ook kunt aansluiten in de auto

Wanneer je vaker naar zee of een park gaat dan is een elektrische koelbox misschien wel handig. Ga je ook kamperen dan is een elektrische koelbox helemaal ideaal. Zelfs als je met de caravan op stap gaat is een extra koelbox geen overbodige luxe meer tegenwoordig. De elektrische koelbox kun je een nacht van te voren aanzetten. Dan is deze al koel voordat je de producten voor je picknick erin zet. De koelbox kun je eenvoudig aansluiten in je auto. Zo blijven onderweg je drankjes en je eten ook koel. Je kunt er voor de zekerheid ook koelelementen in leggen zodat alles echt heel koud blijft. Ook hier is het aan te raden om de producten vooral te koelen. 

Wat neem je nog meer mee voor een geslaagde picknick

Buiten een koeltas of koelbox is het handig om ook een picknick kleed mee te nemen. En natuurlijk bordjes, bestek, glazen en bekers. En vergeet vooral niet om een afvalzak mee te nemen en schoonmaak doekjes. Daarnaast is zonnebrand belangrijk en kun je ook insectenspray op je lijstje zetten. Wanneer je iets luxer wilt zitten kun je stoeltjes meenemen én een parasol is vaak ook geen overbodige luxe. Als je op de picknickplaats mag barbecueën kun je ook een bbq meenemen. 

Previous «
Next »