Top vijf leukste slimme keukenhulpjes

  • Keuken
  • april 24, 2022
  • Comments Off
wijnkoeler

Je bent wellicht bekend met de slimme koelkast, de slimme vaatwasser en de slimme oven. Wist je echter dat er nog heel veel andere, kleinere slimme keukenhulpjes te koop zijn? Het enige dat je voor de meeste nodig hebt is een smartphone of tablet en goed internet of een bluetoothverbinding. Nieuwsgierig geworden? Wij zetten de vijf leukste slimme keukenhulpjes hier voor je op een rij!

1. De GE Appliances Café Specialty Drip Smart Coffee Maker

Laten we met het belangrijkste gadget beginnen: een smart coffee maker! De GE Appliances Café Specialty Drip beschikt over spraakbesturing. Als je net uit bed stapt, hoef je dus niet wanneer je nog half slaapt met de machine aan de slag te gaan. Je vertelt het gewoon wat je wilt. Het apparaat beschikt tevens over wifi. Je kunt dus ook vanuit je bed met je telefoon een opdracht sturen naar je slimme koffiezetapparaat, zodat de koffie klaarstaat wanneer je beneden komt.

2. De MEATER Plus draadloze slimme vleesthermometer

Vlees garen is een kunst. Het eindresultaat moet niet rauw, maar ook zeker niet taai zijn. Vind je het vervelend om constant de vleesthermometer in de gaten te moeten houden, terwijl je tegelijkertijd je gasten probeert te entertainen? De MEATER Plus maakt het dankzij een bluetoothverbinding mogelijk voor je om het vlees in de gaten te houden via je mobiel of tablet.

3. Het CookingPal Multo slimme kooksysteem

Wil jij culinaire hoogstandjes bereiden en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? De slimme CookingPal Multo is het gadget waar je naar op zoek bent. Het heeft tien functies, waaronder sauteren, stomen en kneden. Bovendien is het eenvoudig te besturen middels bluetooth en wifi.

4. De Personal Rise Smart Garden

Zou jij graag verse kruiden en groenten in je keuken willen telen, maar heb je geen groene vingers? De Personal Rise Smart Garden is dan het gadget voor jou! Het heeft een smart ledlicht dat zich automatisch aanpast aan de behoefte van je plantjes. Ook is dit slimme tuintje middels wifi verbonden met je smartphone of tablet. Als je plantjes water of nutriënten nodig hebben, laat dit gadget het je weten. 

5. De QelviQ Smart Wine Cooler

Wil je er zeker van zijn dat je je wijn op de juiste temperatuur serveert? Deze wijnkoeler is via een app te besturen. Met deze app krijg je beschikking over een database waarin maar liefst 350.000 wijnsoorten te vinden zijn van 80.000 verschillende wijnmakers. Tik de gewenste wijnsoort in en de QelviQ gaat voor je aan de slag. Hij koelt en houdt de wijn op de juiste temperatuur.

Previous «
Next »