Verjaardagen onthouden in stijl

  • Keuken
  • februari 22, 2022
  • Comments Off
verjaardagen onthouden

Ben jij zo iemand die nooit een verjaardag vergeet? Lucky you. De meesten onder ons hebben er moeite mee. Verjaardagskalenders zijn dan ook nog steeds populair. Jammer genoeg is de keuze beperkt. Hou je niet van katten of honden, dan ben je eraan voor de moeite. Wil je een kalender die perfect past bij de unieke stijl van je keuken of woonkamer? Dan maak je hem best zelf. In deze blogpost leer je hoe je dat doet!

Geweldig idee

Alles begint met een idee. Hoe ziet jouw ideale kalender eruit? Staan er inspirerende gedichten op? Of liever foto’s van je kinderen? Misschien hou je van wandelen en heb je liever prachtige natuurfoto’s om je heen? Waar komt de kalender te hangen? Welke kleuren passen perfect in jouw interieur? Eens je de ideale kalender voor je ziet, kan je aan de slag!

Klik, klik, klaar

Op de meeste websites waar je een fotocadeau kan bestellen, heb je de mogelijkheid om zelf een kalender te maken. Je hoeft gelukkig  geen grafisch ontwerper zijn om dat te kunnen. De meeste applicaties loodsen je zo door het ontwerp heen. Dankzij het uitgebreide aanbod aan sjablonen, krijg je na enkele muisklikken meestal een prachtig resultaat. Kies een programma dat je ligt en waar je gemakkelijk mee aan de slag kan.

Ga voor stijl

Als je een sjabloon gevonden hebt dat aan je wensen voldoet, is het tijd om te gaan stylen. Kies een lettertype dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid, of bij de look and feel van de ruimte waarin de kalender zal hangen. Zijn de foto’s op je smartphone van goede kwaliteit? Ideaal. Je kan ze gebruiken om je kalender super persoonlijk te maken. Kies vervolgens kleuren die aanvullend zijn op de kleuren in de ruimte. Als je het slim aanpakt, blijft de stijl van je keuken of je woonkamer helemaal intact. Goed bekeken, toch?

Topinterieur

Je hebt de smaak helemaal te pakken? Niets houd je tegen om je interieur nog verder op te smukken. Kies je voor een flesje handzeep met een grappige spreuk in de kleuren van je badkamer? Of heb je liever een muismat in de tinten van je bureauruimte? Koekjestrommels, kaarsenhouders, theemokken… zowat alles kan je aanpassen aan je eigen, prachtige stijl.   

Uniek geschenk

Een unieke verjaardagskalender is niet alleen erg leuk voor jezelf. Het is bovendien een ideaal geschenk. Welke grootouders maak je niet blij met een kalender waarop de snoeten van hun kleinkinderen prijken? En dat is lang niet alles. Je kan makkelijk en snel zelf een kaartje maken, een koffiemok ontwerpen of een flesje handzeep personaliseren met een foto. Eens je het in de vingers hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Met zo’n uniek geschenk zit je altijd goed, zelfs als je een verjaardag vergeten bent!

Previous «
Next »