Vintage Keukenaccessoires

  • Keuken
  • februari 1, 2017
  • Comments Off

Als er één plek is om vintage spullen neer te zetten, dan is het wel de keuken! De keuken is zoveel meer geworden dan alleen een plek om eten te maken. Waar eerst alleen de man of de vrouw kwam om te koken, is het nu een plek voor het hele gezin. Jong en oud, iedereen wil dat de keuken er mooi en netjes uitziet. En dat doe je door echte vintage keukenaccessoires te gebruiken.

Iedere moeder kent het wel. De kinderen komen de keuken in met de vraag om een koekje of een ander lekker snoepje. Maar waar laat je die lekkernijen? Het antwoord: in voorraadtrommels zoals een vintage koekjestrommel. Iedereen kent de koekjestrommel. In het begin een mooi en strak blik, maar na verloop van tijd verweerd door de vele handen die naar de koekjes graaien. De koekjestrommel is dé trommel waar iedereen zich op verheugt en een vintage koekjestrommel maakt van elke volwassene weer een kind.

Er zijn natuurlijk ook andere vintage keukenaccessoires. De koekjestrommel is pas het begin. Er zijn zat etenswaren die je moet wegen zoals bloem en rijst. Tegenwoordig is het heel normaal als je in de keuken een weegschaal hebt die werkt op batterijen. Maar die zien er niet uit! Wat is de oplossing? Een vintage weegschaal met een schaal en een wijzer.

De theepot is een accessoire die je in elke keuken tegenkomt. En misschien is het wel dé keukenaccessoire die je in huis moet hebben. De theepot staat garant voor gezelligheid. Maar ’thee tijd’ wordt nog gezelliger met een oude vintage theepot van emaillen. ‘Doe mij maar een kop thee met een koekje uit de vintage koekjestrommel natuurlijk.’

Tegenwoordig zie je de klassieke kookwekker nergens meer. Iedereen stelt een timer in op de telefoon of gebruikt iets anders. Maar als er een ding is wat past in de keuken, dan is het wel een vintage kookwekker. Het is misschien, maar een klein dingetje, maar het maakt je keuken compleet.

Er zijn nog veel meer vintage keukenaccessoires waardoor de keuken nog veel meer een gezellige familieplek plek maken. Er zijn broodtrommels, grote mokken, steelpannetjes, bordjes en nog tal van andere vintage keukenaccessoires om je keuken om te toveren tot een gezellige familieplek en om je keuken af te maken. Het gaat bij de keuken om de details. En met vintage keukenaccessoires maak je de keuken compleet.

Previous «
Next »