Chique in de keuken: zwarte keukenkranen

  • Keuken
  • december 16, 2016
  • Comments Off

Trends veranderen door de jaren heen. Zo gebeurt dit momenteel ook met een woon- en eetgedeelte in huis. Het woongedeelte en het eetgedeelte vallen namelijk steeds meer samen. In plaats van een aparte woonkamer kiezen steeds meer mensen voor een ‘open leefkeuken’, waar men wat kan drinken en kan praten over bijvoorbeeld de dag.

zwarte keukenkraan

Een mooie keuken

Het is voor veel mensen dus ook steeds belangrijker geworden dat hun keuken er goed uitz ziet. Waar het vroeger alleen een plek was om eten te bereiden, wil men nu een mooie keuken hebben. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de populariteit van zwarte keukenkranen. Zwarte keukenkranen worden steeds populairder, en dat is helemaal niet gek.

zwarte keuken kranen

Bron afbeeldingen: www.deltafaucet.com

Waarom zal ik een zwarte keuken kraan nemen?

Zwarte keukenkranen passen erg bij een modern, net interieur. De kraan is vaak een centraal punt in de keuken, omdat er bij het bereiden van gerechten maar ook bij simpelweg een glaasje water pakken vraag naar is. Het is dus mooi om deze kraan uit te drukken en een stoere uitstraling te geven. Omdat niet heel veel mensen zwarte keuken kranen hebben, is het een origineel idee. Verder is het zwarte natuurlijk ook gewoon heel makkelijk. In tegenstelling tot een keukenkraan van chroom, zal je op het zwart bijna geen vlekken zien. Je keuken ziet er dus ook meteen een stuk schoner uit. Verder past zwart natuurlijk ook gewoon bij iedere kleur.

Help! Kalk?

Veel mensen zullen misschien bang zijn dat er snel kalkvlekken kunnen ontstaan op een zwarte keuken kraan. Maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Net als met ieder ander product heb je kranen van goede en slechtere kwaliteit. Als je investeert in een goede, mooie kraan is de kans dat er kalk ontstaat door de zwarte kleur vrijwel te verwaarlozen.

Previous «
Next »