Een koffiezetapparaat als eye catcher in je keuken

  • Keuken
  • juni 8, 2017
  • Comments Off

Een eye catcher in je keuken

Een leuke en vooral hippe koffiezetapparaat kan echt als een eye catcher in je keuken staan! Een mooi, ontworpen model zal echt direct de aandacht trekken. Sierlijk en mooi om naar te kijken. Er zijn verschillende merken die zich onderscheiden door een mooi design. Voor ieder is wel keus in verschillende apparaten. Als je meer een landelijke inrichting hebt, kun je voor een mooi robuust apparaat kiezen. Hou je van een strakke inrichting, kies dan voor een mooie vormgeving van het apparaat. Wat je ook kiest, er is altijd wel een koffieapparaat wat perfect in jouw keuken past.
Hieronder volgt een aantal verschillen koffiezetapparaten die niet alleen lekkere koffie zetten maar ook een ware eye catcher zijn in je interieur:koffiezetapparaat als eye catcher

Nespresso Citiz & Milk

Dit apparaat valt direct op met zijn retro moderne vormgeving. Zeer gebruiksvriendelijk en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met de bijgevoegde melkopschuimer maakt u perfecte melkschuim.

Nescafe Dolce Gusto Drop

Nescafe Dolce Gusto Drop

Dit stijlvolle koffieapparaat heeft niet voor niets de naam “Drop” gekregen. Het symboliseert namelijk een druppel koffie. Door de aparte vorm van dit apparaat zal dit echt een heuse eye catcher zijn in uw keuken!

Philips Senseo Quadrante

Philips Senseo Quadrante

Dit apparaat doet een beetje robuust aan. Zal zeker goed staan in een landelijke keuken. Het is een Senseo, maar lijkt in geen geval op zijn voorganger. Aan het model schijnt meer aandacht aan besteed te zijn. De grootte van dit apparaat zal ook zeker de aandacht trekken met zijn verschijning.

Dit is nog maar een kleine greep uit de verschillende koffiezetapparaten. Er is zoveel keuze mogelijk, voor ieder is er wel wat wils. Maar wat je ook kies, zorg voor een mooie eye catcher in je keuken. Geeft ook zoveel gezelligheid, even samen een lekker kopje koffie drinken uit een prachtig apparaat!

Previous «
Next »