Fleur je kantoorkeuken goedkoop en eenvoudig op!

  • Keuken
  • januari 15, 2019
  • Comments Off
kantoor keuken

De keuken op kantoor: hoe maak je die eigenlijk ook een beetje leuk? Door artikelen te laten bedrukken! Je laat vast wel eens promotiemateriaal maken om je klanten aan je te binden. Pennen, mokken of misschien wel speelkaarten bedrukken. Maar denk je genoeg aan je eigen personeel? Die zitten de hele dag op kantoor, dus maak het ook voor hen leuk. Door bijvoorbeeld de keuken van je kantoor eens een make-over te geven. En dan hoef je helemaal niets te verschuiven, verwijderen of verbouwen. Een nieuwe set van mokken, bekers, borden, noem maar op, doet al wonderen. En die zijn ook nog eens eenvoudig te bestellen. Wat kun je allemaal opleuken en hoe doe je dat?

Dít valt er te bedrukken

Servies is een van de eerste dingen waar je waarschijnlijk aan denkt. Zeg je kantoor, dan zeg je koffie. De hele dag wordt er koffie en thee geconsumeerd. Wanneer je mokken, bekers, kopjes en schoteltjes van je logo voorziet, maakt dat het al meteen wat specialer. Het blijkt echt zo te zijn dat collega’s daarmee toch net een beetje meer saamhorigheidsgevoel krijgen. Ook glazen zijn makkelijk te bedrukken. Mensen drinken water, maar ook voor thee is glas een veelgebruikt materiaal. Glas valt bovendien vaak zelfs te graveren.

Er is meer!

Wie een broodje wil smeren, heeft een bord nodig. Ook hiervoor geldt dat je die kunt bedrukken en daardoor beter in het geheugen blijft hangen. Dat geldt ook voor eventuele bakjes en zelfs bestek valt vaak te bedrukken of graveren. En vergeet de kleine, onmisbare details niet. Voor de vrijdagmiddagborrel is een flesopener onmisbaar en ook onderzetters zijn handig. Onderzetters kunnen multifunctioneel zijn. Ze beschermen het bureau of de tafel en fleuren het drankje op. Al deze producten bedrukken is niet alleen leuk voor personeel, maar beeld je eens in wat dat met klanten doet. Een klant die op bezoek komt en koffie krijgt, wordt met een bedrukte mok beter aan je herinnerd wanneer hij het pand weer verlaten heeft.

Hoe werkt het?

Hoe gaat dat dan, dat bedrukken? Een bedrijf zoals Allgifts.be is hierin gespecialiseerd. Zo’n bedrijf kan je helpen met het kiezen van het juiste product en de juiste bedrukking. Het is een soort van reclame maken, maar wel op een relatief goedkope manier. Je kiest een product uit, kiest de bedrukking en bestelt. Hierin word je natuurlijk altijd door het bedrijf geholpen. Je kunt van tevoren ook nog even brainstormen over wát je laat drukken. Het logo is gauw bedacht. Maar heb je wel eens aan iets anders gedacht, zoals een slogan of andere boodschap? Dat blijft, zo schijnt, nog beter te blijven hangen en brengt bovendien het gesprek op gang. Op die manier kun je ook afwisselen met de bedrukking. Laat je logo op de bordjes zetten en op de mokken een boodschap, bijvoorbeeld.

Je boodschap weggeven

Er zijn overigens ook plenty aan keukenspullen te bedrukken die je kunt weggeven. Snijplanken, spatels, messen(sets)… Dat zijn spullen die door iedereen worden gebruikt en dus altijd wel in de smaak vallen. Een gift uitkiezen voor iemand hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Er zijn zelfs complete barbecuesets, voor de echte liefhebber. Ook keukenschorten zijn een leuke manier om een boodschap uit te dragen. Maak een gekke woordgrap of verzin een diepzinnige uitspraak. Kun je niet kiezen? Vaak zijn producten op meerdere posities te bedrukken, dus kun je ze ook combineren. Maak er wat leuks van, voor je personeel of voor andere relaties!

Previous «
Next »