Je inboedel goed verzekerd tegen alle ongemakken

  • Keuken
  • december 3, 2020
  • Comments Off
inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een must die je moet hebben als jij voor het eerst op jezelf gaat wonen. Deze verzekering dekt namelijk alles rondom brand, inbrekers, waterschade en blikseminslag. Je denkt vast dat de kans nihil is dat dit jou gaat overkomen, maar het is beter om voorbereid te zijn op het ergste. Wil je weten wat er allemaal onder een inboedelverzekering valt? Lees dan snel verder!

Heb jij rookmelders in je huis?

Er kan elk moment een vlam beginnen ergens in je huis. Als je niet thuis bent is het handig dat de buren iets horen en alarm kunnen slaan. Daarom is het slim om brandmelders in elke kamer te hangen. Op deze manier weet je zeker dat je niet doorslaapt als er brand uitbreekt en kan je het vuur nog proberen in te dammen aan de hand van een blusdeken of een brandblusser.

Zelf een nieuwe inboedel betalen kan een duur grapje worden

Als je een nieuwe oven aanschaft ga je er niet vanuit dat deze schade veroorzaakt, maar het kan helaas altijd gebeuren. Namelijk als de oven op de verkeerde stand staat of net iets te warm kunnen de draden doorbranden waardoor je hele huis onder de rook zit. Dit kan een vervelende geur veroorzaken en sommige meubelen kunnen zwart gaan uitslaan. Zelf nieuwe schone meubels betalen kan dan ook vaak te duur worden.

Spullen gestolen uit je huis

Je leest het vaak genoeg in de krant dat er weer eens een inbraak bij jou in de buurt was. Vaak ben je er niet van bewust dat het net zo goed jouw huis had kunnen zijn. Ook al heb je niet veel waardevolle spullen thuis, het kan aardig duur worden als jij zelf de vernielde of gestolen spullen zelf moet betalen. Daarom is het altijd prettig om een verzekering te hebben die de schade dekt. Hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat al je spaargeld straks in een klap weg is.

Meer informatie nodig over een inboedelverzekering?

Als je schade hebt kunnen de kosten flink oplopen, gelukkig helpt InShared je daar bij. Dit is de partij om voordelig een inboedelverzekering af te sluiten. Je weet hier namelijk zeker dat je goed geholpen wordt.Meer weten over deze verzekering? Neem dan gerust even een kijkje op de website van InShared.

Previous «
Next »