Katoenen tas

  • Keuken
  • december 27, 2019
  • Comments Off

Ben je op zoek naar tasjes om gebruik van te maken als een relatiegeschenk? Dan kun je onder andere kiezen voor katoenen tasjes. Deze katoenen tasjes zijn stevig en toch licht om overal mee naar toe te nemen. De katoenen tasjes worden gemaakt van katoen, wat afkomstig is van de katoenplant. Door het op een unieke manier te weven, blijft het katoen altijd sterk. Een kantoenen tasje kan gebruikt worden voor wat kleinere boodschappen of om lunch mee te nemen naar werk. De katoenen tasjes zijn ideaal, licht van gewist en toch sterk.

De verschillende mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van katoenen tasjes? Dan is Rotim een goede partij! De katoenen tassen kunnen in verschillende kleuren worden besteld. Daarnaast zijn de verschillende tasjes verkrijgbaar in verschillende gewichten; ze beginnen met minimaal 140 grams. Wat het makkelijke is, de tassen zijn per stuk verkrijgbaar. Zo zit er altijd iets tussen wat past bij jouw voorkeuren.

Katoenen tassen bedrukken

Wil je een persoonlijke boodschap achterlaten op de katoenen tasjes? Dan is er ook de mogelijkheid om de tasjes te laten bedrukken met je logo, slogan, tekst, tekening of een andere creatieve uiting. Door de tas te bedrukken met een persoonlijke boodschap, geef je extra waarde aan de katoenen tasjes. Je kunt je naamsbekendheid vergroten, omdat de boodschap van jouw bedrijf op de tasjes staat gedrukt. Wil jij jouw bedrijf extra laten stralen door de huisstijl uit te breiden met katoenen tasjes? Bekijk dan snel de mogelijkheden van Rotim.

Ben je benieuwd?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een katoenen tas? Dan kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Na het kiezen van de soort, het aantal en de kleuren kun je gemakkelijk je winkelmandje bestellen op de website. Heb je interesse in de katoenen tasjes of in het bedrukken van katoenen tasjes, neem dan contact op met Rotim. Ze zijn te bereiken via de mail of via het telefoonnummer.

Previous «
Next »