Een keukentrolley als keukenhulpje

  • Keuken
  • december 29, 2016
  • Comments Off
keukentrolleys

Keukentrolleys

Er worden om de haverklap nieuwe keukentrends uitgevonden om het leven gemakkelijker te maken voor iedereen die graag in de keuken staat, maar een keukentrolley is waarschijnlijk één van de handigste tools die er op dit moment te vinden zijn. Deze handige keukenhulp verdient dan ook een woordje uitleg.

Een multifunctionele keukentrolley

De mogelijkheden van een keukentrolley zijn enorm uitgebreid, en dat is op zich al een goede reden om een dergelijke trolley in huis te halen. Er zijn verschillende types, van luxe soorten tot eenvoudige modellen, maar ze kunnen stuk voor stuk verrassen dankzij de uitgebreide gebruiksmogelijkheden. In de keuken staan was nog nooit zo aangenaam als met een keukentrolley!

1. Een keukentrolley als verplaatsbaar keukenkastje

Een dergelijke trolley is uitgerust met een werkblad en onderdaan vaak extra lades of – afhankelijk van het model – zelfs kleine kastjes die als opbergruimte kunnen dienen. Hier kan je natuurlijk extra keukenbenodigheden in op bergen waardoor je heel wat ruimte bespaart. Vaak zijn de trolleys mooi uitgewerkt, waardoor ze naast handig ook nog eens stijlvol zijn!

2. Een verrolbaar keukenblad

Een andere mogelijkheid is de trolley gebruiken als aanrecht, zeker als het gewone aanrecht in de keuken eerder aan de kleine kant is. Het werkblad van een trolley bevindt zich meestal op de juiste hoogte, waardoor er aan werken gemakkelijker is. Daarbij kan het oppervlak ook gebruikt worden om extra keukengerei op te plaatsen.

keukentrolley

Afbeeldingen: www.meerkeuken.nl

3. Een trolley gebruiken als serveerwagen of dienblad

Voor wie eventuele gasten echt in de watten wil leggen, zijn er tevens keukentrolleys verkrijgbaar die de uitstraling hebben van een echt dienblad, met alles erop en eraan. Op die manier kan je bezoekers gemakkelijker bedienen, en daarbij wordt er een unieke restaurantatmosfeer gecreëerd.

4. Een houten keukentrolley als handig hakblok

Vaak hebben trolleys een aanrecht, maar een speciaal ontworpen werkblad – dat naast groot ook nog eens op de ideale hoogte is geplaatst – is extra handig in de keuken. Een traditioneel hakblok kan over het algemeen nogal groot uitvallen, en daarom zijn veel keukentrolleys uitgerust met een handig en verrolbaar werkblad; ideaal dus voor kleinere keukens!

Previous «
Next »