Met Portugese tegels kun jij je keuken van een mediterrane sfeer voorzien

  • Keuken
  • maart 9, 2021
  • Comments Off
portugese tegels

Er gaat geen jaar voorbij zonder dat je minstens twee keer aan de middellandse zee bent geweest. Sinds jaar en dag is het je favoriete bestemming en je laat geen mogelijkheid ongebruikt om er een paar dagen door te kunnen brengen. Er is niks in de wereld dat je zo oplaadt als een tijdje aan het strand, zonder dat het echt uitmaakt waar het precies is. 

Of het nu gaat om een korte vakantie naar Taormina op Sicilië, een vlug werkbezoek aan Barcelona of een korte vakantie naar de Griekse eilanden, je bent fan van Zuid-Europa en alle andere landen waar goede olijfolie deel uitmaakt van het dagelijks dieet. Natuurlijk mag je dan ook Portugal niet vergeten, ondanks het feit dat het land niet aan de Middellandse zee ligt.

De olijfolie uit Zuid-Europese landen is qua smaak niet te evenaren

Als kok gaat er voor jou niets boven het mediterrane dieet en het veelvuldig gebruik van verschillende soorten olijfolie voor de bereiding van uiteenlopende gerechten. Waar mogelijk probeer je zoveel mogelijk met olijfolie te werken en je bent er stiekem trots op dat je in de keuken over maar liefst vijftien verschillende soorten olijfolie beschikt. Afhankelijk van de bereiding van ieder gerecht wordt een specifieke type gebruikt, elke soort uniek van smaak, herkomst en bereiding. 

Nu je na jaren uitstellen uiteindelijk toch hebt besloten om thuis je eigen keuken te verbouwen, ben je uiterst kieskeurig met de keuzes voor het ontwerp van je toekomstige droomkeuken. Vanzelfsprekend ben je beroepsmatig erg veeleisend aan waar een degelijke keuken aan moet voldoen. Daarnaast is de keuken van nature een plek waar je met veel plezier veel tijd in doorbrengt, zodat je er ook zeker van wilt zijn dat je een fijne en comfortabele sfeer creëert, waarin je jezelf thuis voelt en talloze uren kunt doorbrengen.

In je nieuwe keuken wil je de warmte uit Zuid-Europa creëren

Vanwege je liefde voor de Zuid-Europese keuken, heb je daarom besloten om de wanden te gaan voorzien van kleurrijke Portugese tegels. Hiermee kun je een warme sfeer creëren die aansluit op jouw favoriete keukens, die van de Zuid-Europese landen waar olijfolie overal in overvloed vloeit. Door het aanpassen van de verlichting kun je vervolgens in de keuken een speciale sfeer creëren die je verplaatst naar warmere temperaturen.

Uit ervaring weet je dat de keuken tijdens huisfeestjes altijd een plek is waar mensen zich verzamelen. En zeker in het geval van liefhebbers van culinaire hoogstandjes. Daarom is het voor jou dan ook zo belangrijk er zeker van te zijn dat de keuken een warme en vriendelijke sfeer heeft, waar mensen zich op hun gemak voelen, terwijl ze kunnen genieten van een goed glas wijn en vers bereide hapjes.

Door de muren van je nieuwe keuken straks te voorzien van Portugese tegels, kun je die warme en huiselijke sfeer uit Zuid-Europa bij jou in huis halen. En wat is er fijner dan wanneer je je in je eigen keuken ergens in een ander land kunt wanen, daar waar exquisiete olijfolie dagelijks vloeit, geperst uit de beste olijven en de warmte van de laatste middagzon altijd je keuken verwarmt. 

Previous «
Next »