Wat is er fijner dan iedere morgen een verse sap maken met je blender?

  • Keuken
  • februari 22, 2021
  • Comments Off
blender

Wie bewust kiest voor een gezond leven, zal naast de nodige dagelijkse beweging, ongetwijfeld het zorgvuldig samengesteld dieet hebben. Het goed voor je lichaam zorgen, garandeert je dat je een stuk beter in je vel zit, alerter bent en beter kunt functioneren. Daarnaast wordt je je beter bewust van de balans en datgene dat je lichaam nodig heeft. 

Een gezonde voeding is voor steeds meer mensen iets vanzelfsprekends, waar men zoveel mogelijk op probeert te letten. Supermarkten en andere winkels hebben hierop ingespeeld en er zijn tegenwoordig meer dan genoeg biologische geteelde groenten en fruit te vinden. En ook voor degenen die het vlees niet hebben uitgebannen uit het dagelijkse dieet, zijn ook hier steeds meer biologische opties voor te vinden. 

Voordat je de deur uitgaat ’s drink je altijd een combo van groenten en fruit 

Niks is zo fijn als je dag beginnen met een heerlijk vers, zelfgemaakt sap. Je gaat zelden de deur uit, zonder niet in de keuken te zijn begonnen met het snijden van groenten en fruit, om iedere dag tot een verse shake te komen. Of het nu een powerboost is met verschillende soorten fruit, een groen sap waarbij de selderij en komkommer domineren of een combo waar je wortels, sinaasappels en verse gember combineert, iedere keer verzin je wel een goede shake waarmee je de dag begint.

Vanochtend ging het echter mis. Nadat je de voor die dag gekozen groenten-fruit combinatie gesneden had en in Je vertrouwde keukenmachine had gedaan, sloeg deze even aan nadat je op de knop duwde, alvorens hij zacht zoemend ineens zijn laatste adem uitblies. Het was gedaan na jaren trouwe dienst en ondanks het feit dat je bewust was van hoeveel tijd hij mee was gegaan, was je toch even ontdaan door het feit dat je de dag zonder vers sap moest gaan beginnen. 

Er is tegenwoordig heel veel keuze als je op zoek gaat naar een nieuwe blender

Er zit niks anders op dan ergens een nieuwe blender kopen. Maar dat is vandaag de dag gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat je toch even goed moet nagaan wat je precies nodig hebt. De eisen die je vandaag aan een goede blender stelt, zijn toch heel wat anders dan een paar jaar gelden en vanwege het feit dat je er toch minstens een keer gebruik van maakt per dag, kan het ook geen kwaad om op zoek te gaan naar een degelijk en moderne blender, waarmee je de komende jaren nog probleemloos uit de voeten kan. 

Naast je verse sappen, gebruik je de blender ook regelmatig om bijvoorbeeld soep mee te bereiden. Een blender is de ideale manier om groenten te pureren en voor het bereiden van een goede soep is een degelijke blender perfect. Maar je kunt met een goede blender tegenwoordig ook dressings, beslag of babyvoeding maken. Een nieuwe blender is daarom niet te missen in de keuken!

Previous «
Next »