Een marmeren werkblad in de keuken: 5 voordelen

  • Vanessa
  • november 30, 2020
  • Comments Off
marmeren-werkblad-in-de-keuken

Wil je een nieuwe keuken kopen en twijfel je over het ideale werkblad? Een marmeren werkblad in de keuken is momenteel ontzettend populair! Dat is niet zo vreemd, want een marmer keukenblad biedt verschillende voordelen. Wij zetten vijf voordelen op een rijtje voor je!

1. Een marmeren werkblad ziet er stijlvol uit

Wat ons betreft is dit het belangrijkste voordeel van een marmeren werkblad in de keuken: de prachtige, chique uitstraling die het met zich meebrengt. Dit is perfect als je graag een gevoel van luxe hebt in de keuken, daar zorgt marmer ongetwijfeld voor. Een bijkomend voordeel is dat je er niet snel op uitgekeken raakt en er dus jaren plezier van hebt.

2. Een marmeren keukenblad is uniek

Met een marmeren keukenblad kies je voor een unieke look in je keuken. Er zijn nog maar weinig keukens waarin dit materiaal te vinden is. Bovendien is elk stuk marmer anders, zo weet je dus zeker dat niemand anders hetzelfde keukenblad heeft. Dat is best bijzonder, toch?

3. Zorgt voor een lichte uitstraling in de keuken

Hou je van een lichte keuken? Daar past een marmeren werkblad perfect bij! Wit en grijs marmer wordt vaak gekozen, maar je kunt ook prima voor groen of roze in een lichte tint kiezen. Een wit marmer keukenblad heeft de meest basic uitstraling en is een veilige keuze in iedere keuken. Met een grijs marmer keukenblad of andere subtiele kleur geef je de keuken wat meer karakter. Het is maar net wat jij het mooiste vindt!

4. Past in iedere keuken

Hoewel een keukenblad van marmer best opvallend is en een blikvanger in de keuken vormt, past dit blad in iedere keuken. Van een klassieke keuken tot een industriële keuken: een marmer keukenblad matcht eigenlijk altijd. En dat kan je niet over elke materiaalsoort voor het werkblad zeggen! 

5. Een keukenblad van marmer is hittebestendig

Tenslotte kan een marmeren keukenblad best wat hitte verdragen en dat is natuurlijk niet onbelangrijk tijdens het koken. Let wel op met pannen of ovenschalen die gloeiend heet zijn, daar kan je het best een onderzetter voor gebruiken. Maar over het algemeen kan marmer gerust wat hebben als het op hitte aankomt. En dat is fijn, want eenmaal je voor marmer in de keuken hebt gekozen, is de kans groot dat je niet anders meer wilt!

Zo, dit zijn vijf voordelen van een marmeren werkblad in de keuken. Ben je helemaal verliefd op marmer in de keuken en kan je er niet genoeg van krijgen? Check dan deze marmeren keukenaccessoires eens. Met deze accessoires komt het marmer in je keuken nog mooier tot zijn recht!

Gabriel marmeren hanglamp, wit marmer en messing
Herzberg 5-Delige Marmeren Gecoate Koekenpan Met Afneembaar Handvat – Bruin Metaal Look
Ferm Living Hexagon Stand – Marmer – Goud – keukenrolhouder – 15 x 30 x 15 cm
Melamine borden – set 4 stuks – Ø 25,5 cm – Marmerlook
Previous «
Next »